Snimat će se nova "Puna kuća"

Showbiz 21. apr 201520:23 > 21:33
Izvor: Youtube

Glasine o ponovnom snimanju "Pune kuće" istinite su.

Netflix je naručio 13 epizoda serije koja će se zvati “Punija kuća”, što je gostujući kod Jimmyja Kimmela potvrdio John Stamos, koji će producirati seriju i pojaviti se u gostujućoj ulozi.

“Punija kuća” bit će klasični sitcom u kojem će se iz originalne postave pojaviti Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin i Andrea Barber, a prema navodima iz Netflixa, gostovanja Boba Sageta, Mary-Kate i Ashley Olsen, Davea Couliera i Lori Loughlin još su u pregovorima.

“Kao veliki fanovi ‘Pune kuće’, oduševljeni smo da možemo predstaviti ‘Puniju kuću’ fanovima diljem svijeta koji su odrasli na originalu, kao i novoj generaciji gledatelja diljem svijeta”, poručili su s Netflixa.

Radnja “Punije kuće”, baš kao i “Pune kuće”, bit će smještena u San Franciscu, a pratit će DJ Tanner-Fuller (Bure), trudnu majku i odnedavno udovicu. Stephanie Tanner (Sweetin) sad je muzičarka, a Kimmy Gibler (Barber) samohrana majka kćeri tinejdžerice. One se usele k DJ da bi joj pomogle brinuti o 12-godišnjem JD-ju i 7-godišnjem Maxu, piše Index.hr.

Pogledajte što je Stamos kazao kod Kimmela.