Pogledajte spot za pjesmu "Div" Urbana i četvorke

Showbiz 20. jan. 202009:53 > 09:58
Podijeli:
Izvor: TheTheUrban

Slavni hrvatski pjevač i njegov bend 4 snimili su video spot za novu pjesmu "Div" u kome uloge nose Roberta Milevoj te Matija Ferlin.

Matija Ferlin je u ovom spotu, i redatelj i jedan od glavnih nositelja uloge.

“U mojem rasporedu bila je dvotjedna rupa koju je na intuitivnoj razini uvidio Damir i od poziva do realizacije stigli smo u manje od četiri tjedna. Kad imaš sjajne suradnike, dobru stvar i u potpunosti umjetničku slobodu, onda ideja i realizacija spota teče besprijekorno. Imao sam potrebu napraviti koreografski spot, rasplesati Diva na jedan malo drugačiji način. Mi kao ekipa smo iznimno zadovoljni uratkom, a nadam se da će i publika moći uživati u ovom slikovitom prikazu Diva”, izjavio je Matija Ferlin.

“Pozvati Matiju Ferlina, jednog od naših najuspješnijih i plesača i koreografa i režisera, kako kod nas, tako i izvan granica naše zemlje, da nam režira spot bio je zapravo logičan korak i nastavak našeg umjetničkog druženja, koje je započeto njegovim ulogama u našim spotovima. Iznimna nam je čast što je prihvatio poziv i na sebi svojstven način slikom oživio Diva. S obzirom da pratimo njegov rad dugi niz godina i da smo bili uvjereni da je on sam sebi postavio vrlo visoke kriterije, Matiji smo dali potpuno odriješene ruke da Diva uprizori kakvim ga on vidi i kako on želi. Kad je spot bio gotov znali smo da nismo pogriješili, bolji spot za tu pjesmu nismo mogli ni zamisliti”, izjavio je Damir Urban povodom izlaska video spota te nas podsjetio na rečenice koje su pratile sam izlazak pjesme: “Div je ono veliko, značajno biće koje poznajemo iz priča, a koje samo rijetki susretnu u životu. Za mene osobno div stoji i kao znak skrivene nježnosti, zarobljenosti u veličini, prividne nesalomljivosti, a onda zbog toga često i usamljenosti.”

Urban&4 kraj 2019. godine i početak nove 2020., osim pjesmom “Div”, obilježili su i brojnim koncertnim nastupima kojima su obišli Sarajevo, Zagreb, Banju Luku, Dubrovnik, Pulu i Rijeku.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad