"The Last Location" objavio novu pjesmu, gost Zele Lipovača

Showbiz 22. apr 202019:33 > 19:37
Podijeli:
Izvor: The Last Location

Bend "The Last Location" objavio je novu pjesmu "Lud i Bijesan" sa svog aktuelnog albuma u izdanju Dallas Records za region Balkana. Gost na pjesmi je gitarista "Divljih jagoda" Zele Lipovača.

Kako su kazali iz “The Last Locationa”, popularnog gitaristu Lipovaču su upoznali tokom serijala “Rat bendova” i od tada traje saradnja i prijateljstvo.

“Zeleta smo upoznali još za vrijeme serijala ‘Rat bendova’ i od tada smo prijatelji. Pored mnogo koncerata koje smo svirali sa Jagodama, najbolji način da krunišemo naše prijateljstvo je bio upravo da nam Zele gostuje na pjesmi i velika nam je čast obzirom da je Lipovača najbolji gitarista, ali i najbolji autor rock muzike ovih prostora”, kazao je Muhamed Latić, gitarista “The Last Locationa”.

Dodao je kako je za njega posebno bio izazov “ukrstiti mačeve” sa Lipovačom.

“‘Lud i Bijesan” je rock pjesma žestokih rifova i naravno neizostavih solaža. Pjesmu “Lud i Bijesan”, kao i ostale pjesme sa ovog albuma, možete poslušati na svim muzičkim platformama. Uživajte i da, ostanite zdravo”, poručili su iz benda “The Last Locationa”.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad