Rastaju se Homer i Marge Simpson

Showbiz 11. jun 201508:55 > 09:20
Podijeli:
Izvor: EPA

Slavni par s kožom žute boje, Homer i Marge Simpson, razvode se poslije 25 godina romanse u kultnom crtanom filmu "Simpsonovi" koja se emituje na američkoj televiziji Fox, izjavio je sinoć izvršni direktor Al Jean.

Naredna, 27. sezona “Simpsonovih” počinje u septembru otkrićem da je “svih ovih godina Homer bolovao od narkolepsije (poremećaja sna) što će uticati na njegov brak”, rekao je Jean za magazin Variety.

“Homer i Marge će se razvesti, a Homer će se zaljubiti u apotekarku”, dodao je Jean navodeći da će Lena Dunham, kreatorka hit serije “Girls”, pozajmiti glas za Homerovu novu ljubav.

Serija “Simpsonovi” se emituje od 1989. godine i dobila je nekoliko desetina raznih nagrada. Serija je popularna u cijelom svijetu.

U seriji koja inače ne robuje pravilima o političkoj niti bilo kakvoj drugoj korektnosti, pojavljivali su se glasovi poznatih ličnosti kao što je bivši britanski premijer Tony Blair i vlasnik Foxa Rupert Murdock, ali se parodija na račun nekih slavnih ličnosti ponekad ne dopada.