Sarajevo Fashion Week u sklopu SFF-a

Showbiz 14. avg 201509:31 > 09:34
Podijeli:
Izvor: N1

Slaveći moć, snagu i ljepotu žene svojim radom Belma Tvico Stambol već devet godina pomjera granice modne umjetnosti i kvaliteta dizajna u BiH .Poklonici dobrog stila njen atelje smatraju oazom profinjenosti.

Skupocjeni materijali, ručno izrađivane kreacije i unikatni modeli samo su neke od odlika zbog kojih je njeno ime već odavno sinonim za bezvremensku eleganciju. Belma Tvico Stambol specijalna je gošća SARAJEVO FASHION WEEK koji će zatvoriti svojom kolekcijom 20. augusta u hotelu Europa.

Neiscrpno kreativna modna umjetnica pokazat će kolekciju vjenčanica za predstojeću sezonu proljeće – ljeto 2015., kao i kolekciju visoke mode za sezonu proljeće – ljeto 2015.

Izvor : N1

Neprolazna ženstvenost i suptilna elegancija odlike sustilakojem ova kreatoricateži godinama ali i prepoznatljiv smjer u dugogodišnjoj uspješnoj karijeri.

Jedno od iznenađenja koje je spremila 20. augusta javnosti je ekskluzivna vjenčanica „Adore“, na čijoj izradi je radio tim kreativaca proteklih mjeseci. Unikatna vjenčanica optočena je kristalima.