Hologram Whitney Houston na turneji iduće godine

Showbiz 14. sep. 201514:31 > 14:37
Podijeli:
Izvor: AFP

Hologram preminule američke pjevačice Whitney Houston kreće na turneju iduće godine, u sklopu koje će fanovi ponovno imati priliku čuti njene najveće hitove, piše The Guardian.

Rodica pokojne pjevačice Pat Houston, koja je ujedno i zadužena za ostavštinu, utvrdila je da je hologram “velika prilika za Whitneyine fanove da ponovno vide jednu od najpoznatijih izvođačica u historiji”.

Pat je, naime, potpisala ugovor kojim je kompaniji Hologram USA omogućila korištenje njezinih pjesama i fotografija tijekom showa koji se priprema. Svjetska turneja kreće u SAD-u.

Mogućnost da podijelimo njene spektakularne darove sa svijetom je tačno ono čemu sam se nadao kada sam razvio posao s hologramima“, rekao je Alki David, direktor tvrtke Hologram USA.

Utvrdio je da kompanija ima tehnologiju koja uzrokuje seizmičke promjene u zabavnoj industriji te je uvjeren da će stvoriti krajnje dobru proslavu “Whitneyine nevjerojatne umjetnosti”.

Hologrami poznatih zvijezda postaju sve popularniji. Hologramske turneje dobili su i Tupac te Michael Jackson, a uskoro i Billie Holiday.

Whitney Houston umrla je 11. februara 2012. u dobi od 48 godina. Utopila se u kadi hotelske sobi Beverly Hilton hotela, a obdukcija je pokazala da je umrla od slučajnog utapljanja od posljedica kokaina i srčanih tegoba.