Fotografija "potvrdila": Snow u novoj sezoni Game of Thrones

Showbiz 23. nov. 201522:02 > 22:05
Podijeli:
Izvor: Twitter/ Game of Thrones

Fanovi popularne serije "Igre prijestolja" bili su vrlo sretni nakon što je HBO, američki kanal koji je producirao šou, postavio fotografiju Jona Snowa, kojeg igra Kit Harington, na zvanični Twitter profil.

Ispod fotografije krvavog Snowa kratko je napisano “April” što implicira da će šesta sezona serije početi sa prikazivanjem u aprilu 2016. Fotografija “potvrđuje” da će jedan od najpopularnijih likova u “Igrama prijestolja” biti živ jer je prikazan u stojećem stanju, oborene glave i sa dosta krvi koja mu curi iz očiju.

Ubistvo Snowa na kraju 5. sezone izazvalo je veliku nevjericu među fanovima, a producenti su, izgleda, odlučili udovoljiti razočaranim gledaocima i vratiti im “ljubimca”.

Jedno zanimljivo razmišljanje u vezi smrti Jona Snowa proširilo se društvenim mrežama. Prema njemu, kopile Neda Starka nakon povratka iz smrti izgubilo je sve obaveze prema Noćnoj straži kojoj je položio zakletvu za vrijeme svog života.

Ovo znači da će Snow moći napustiti “Zid”, obračunati se sa porodičnim neprijeteljima i ispuniti svoju pravu sudbinu, ma kakva ona bila.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.