Milioneri i zvijezde koje žive sa roditeljima

Showbiz 28. nov. 201514:40 > 14:41
Podijeli:
Izvor: AFP

Iako zvuči pomalo nevjerovatno, postoje mnoge zvijezde koje radije žive sa roditeljima, u njihovim skromnim domovima, nego sami u veleljepnim vilama sa hordom kućnih pomoćnika.

Taylor Lautner

Jedan od takvih je i Taylor Lautner, koji je svjetsku slavu stekao igrajući u “Sumrak” sagi. Mladi glumac (23) odlučio je da ostane živiti sa roditeljima u Los Angelesu. Kada ne bježi od pomahnitalih fanova, bavi se iznošenjem smeća ili pomaže majci u kućanskim poslovima.

Kristen Stewart

Lautnerova kolegica iz spomenute sage, Kristen Stewart (25), vratila se živjeti sa majkom nakon što je prekinula dugogodišnju vezu sa Robertom Pattisonom. Kažu da niko ne može bolje saslušati ljubavne jadi od majki.

Bradley Cooper

Jedan od najtraženijih glumaca Hollywooda, iako već 40-godišnjak, i dalje živi sa voljenom majkom. U slobodno vrijeme, kada nije sa majkom, zabavlja se sa bivšom djevojkom Cristiana Ronalda, Irinom Shayk.

Jennifer Lawrence

Lawrence je konačno dočekala da završi sa snimanjem trilogije “Igre gladi”. 25-godišnjakinja ima milione dolara na bankovnom računa, ali i dalje živi sa svojim najbližima tvrdeći da “nema potrebu da se osamostali”.

Demi Lovato

Lovato (23) ima praktičan razlog zašto živi sa roditeljima. Naime, pjevačica boluje od bipolarnog poremećaja pa joj roditelji pomažu da se izbori sa teškim stanjem.

Rafael Nadal

Da završimo listu sa nekim sportašem. Popularni Rafa (29) je ne tako davno kupio impozantnu vilu u rodnom mjestu Mallorci i ubrzo su mu se u dom uselili otac i majka. Ne znamo da li im Rafa naplaćuje kiriju ili režije.