Harrison Ford se opako našalio na Trumpov račun

Showbiz 12. dec. 201518:09 > 18:15
Podijeli:
Izvor: WENDELL TEODORO / AFP

Republikanski kandidat za predsjednika SAD-a Donald Trump do jeftinih je političkih bodova pokušao doći hvaleći glumca Harrisona Forda koji se potom narugao Trumpu sugerirajući mu da ne razlikuje stvarnost od fikcije.

Trump je prošle sedmice izjavio za New York Times da uživa u filmovima s predsjednicima junacima među kojima se posebno ističe ‘Air Force One’ iz 1997. u kojem se Ford u ulozi predsjednika Jamesa Marshalla bori protiv grupe ruskih terorista koji su oteli predsjednički avion.

‘Omiljen mi je Harrison Ford u avionu. Ustao je za Ameriku!’ rekao je Trump ne skrivajući da iste osobine krase i njega samoga.

No čini se da Ford ne gaji istu ljubav prema Trumpu. Na promotivnoj australskoj turneji sedmog nastavka popularne NF franšize ‘Ratovi zvijezda: Sila se budi’, Ford je iskoristio priliku da to i pokaže.

Kad mu je tokom gostovanja u jutarnjoj emisiji voditeljica Angela Bishop prenijela Trumpove pohvale, Ford je posprdno zarežao u kameru: ‘To je film. Donalde, to je bio film. To nije kao u stvarnom životu. Ali kako bi ti to mogao znati.’, prenosi tportal.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.