Impuls sa Ellom Dvornik: Luksuzna putovanja i jeftine krpice

Showbiz 15. dec. 201521:21 > 22:13
Podijeli:
Izvor: N1

Jedinstvena Ella Dvornik, pjevačica, blogerka koja piše o putovanjima, hradi, modi, trendovima, i kćerka preminulog „kralja funka“ – Dina Dvornika, za sebe kaže da je još uvek izgubljena u životu, ali da voli sve i svakoga.

Trenutno živi u Londonu, obišla je brojne zemlje i gradove na planeti, a svoje utiske i fotografije sa tih egzotičnih destinacija prenosi na svojoj blog stranici.

Njen boravak u rodnom Zagrebu ekipa emisije Impuls je iskoristila da se sastanu i urade jedan veoma duhovit i spontan intervju.

Sredinom decembra se nekako prirodno nameće da se svaki razgovor započne pitanjem gde proslaviti doček Nove godine. Ellin izbor će, ove godine, najverovatnije pasti na Zagreb, gde će u udobnosti svog doma uz njoj drage ljude ispratiti uspešnu 2015. godinu.

Ella i Naida su popričale o brojnim temama – o šminki, pisanju bloga, putovanjima sa izabranikom Charlesom Pearceom, japanskom jeziku i novonastaloj želji da uči ruski jezik. Čućt će te i kako se odlučila na odlazak u inostranstvo, šta joj tamo prija, a šta smeta.

Koje riječi na hrvatskom zna njen dečko, koje su dobre strane zabavljanja se strancem i starijim muškarcem, kao i koje su prednosti da se stariji muškarac zabavlja sa mlađom devojkom?

Također ćete saznati zašto na njenom blogu piše o skupim i luksuznim putovanjima, a jeftinim krpicama i zašto je riješila da zbog španskih serija više ne skida šminku pred spavanje.

Tu su još i MTV muzičke i filmske vijesti i pregled stanja na jedinoj regionalnoj listi MTV Domaćica.

N1 pratite putem aplikacija zaAndroid | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter |Facebook.