DC-jevi heroji i zlikovci ujedinjeni u Legends of Tomorrow

Showbiz 28. dec 201513:14 > 13:19
Izvor: YouTube screenshot

DC Comics će svoje fanove u 2016. godini obradovati sa novom serijom "Legends of Tomorrow", koju su kreirali Greg Berlandi, Andrew Kreisberg i Marc Guggenheim, a koja će se od 21. januara emitovati na CW-ju.

Predstavlja spin-off serija “Arrow” i “The Flash”. Ukoliko ste do sada pratili radnje ove dvije serije, vjerovatno vam neće biti teško da prepoznate glavne nositelje ove serije, koji su na TV ekranima poprilično popularni posljednjih nekoliko godina.

Suštinski, “Legends od Tomorrow” “zapošljava” tim heroja i zlikovaca iz Arrowa i The Flasha, koji pomažu pri spriječavanju apokalipse koja neće pogoditi samo planetu Zemlju, nego i prošlost, sadašnjost i budućnost svemira.

Glavne likove nosit će Brandon Routh kao Ray Palmer ili The ATOM, Caity Lotz kao Sara Lance/Canary, Arhur Darvill je Rip Hunter, a Dominic Purcel i Wentworth Miller, poznati dvojac iz “Prison Breaka” će biti antiheroji iz serije The Flash, Heat Wave i Captain Cold.

Na YouTube je uploadovan prvi teaser koji izgleda jako dobro, te bi ova serija mogla biti interesantna razbibriga naredne godine.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.