Beckhamovi na sudu sa ženom koja tvrdi da je majka njihove ćerke

Showbiz 22. maj 202214:001 komentar
Podijeli:
Izvor: Cliff Hawkins / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Victorija i David Beckham uskoro će se naći na sudu sa Sharo Bell, koja je poznati par optužila da joj je ukrao jajne ćelije, kojom je začeta njihova nasljednica Harper Seven.

Beckhamovi su protiv Sharon podigli tužbu zbog uznemiravanja jer im je slala pisma, kucala na vrata i čekala Harper ispred škole posle nastave ne bi li sa njom porazgovarala.

BBC prenosi kako se David osjeća uznemireno i da se „boji za sigurnost svoje porodice“, a posebno zbog činjenice da je Bell došla na njihovu adresu i pokušala ući u kuću u „lažnom uvjerenju“ da je ona Beckhamova supruga, piše nova.rs.

Na saslušanju je Bell rekla kako se ne osleća krivom, a suđenje će se održati u julu ove godine.

“Bell živi u lažnom uvjerenju kako je u vezi s Davidom Beckhamom, kako je on ukrao njene jajne ćelije i kako je Harper Beckham njeno dijete i zato je čekala Harper ispred škole 18. novembra 2021. godine”, rekla je tužiteljka.

“David Beckham se boji za sigurnost svoje porodice i vheruje da je njeno ponašanje za cilj imalo uplašiti njegovu porodicu. Tvrdi kako ne poznaje tuženu i kako ona nije majka njegovog dheteta”, dodala je ona.

Sudija je rekao kako je ruheč o “bizarnoj tvrdnji da su gospođi Bell ukradene jajne ćelije i da je to dijete njeno dijete”.

“Čovjek ne mora biti stručnjak u biologiji da bi odmah mogao ustanoviti kako je riječ o zabludi”, naveo je sudija.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar