Bosanski Squid game: Sanjao sam da tri konstitutivna naroda igraju paintball…

Showbiz 11. okt. 202120:32
Podijeli:
Izvor: Nova.rs

Dok korejska serija "Squid Game" ruši sve rekorde gledanosti na "Netfliksu", reditelj Predrag Ličina iznio je ideju za lokalnu verziju brutalne serije, koja bi se održavala u Bosni i Hercegovini.

“Sanjao sam da snimam bosansku verziju serije ‘Squid Game’ u kojoj tri konstitutivna naroda igraju paintball s pravim mecima i već se na kraju prve epizode međusobno istrijebe pa snimanje bude prekinuto a meni uručen otkaz“, napisao je Ličina na svom Facebook profilu.

Popularna serija izazvala je milione različitih reakcija na društvenim mrežama, a iz Netflixa kažu da je na dobrom putu da postane najuspješnija serija ikada.

Na društvenim mrežama u BiH spominjalo se i uvođenje bosanskih igara u seriju, aberećke – abertude i truhla kobila savršeno bi se uklopille u seriju tvrde Twitteraši.

Kontroverzna serija se na platformi pojavila prije par sedmica i o njoj se sve više priča. Kako stoje stvari, grabi prema prvom mjestu najgledanijih Netfliks serija u historiji, i premašiće po gledanosti „Bridžerton“ kao i „Casa de Papel“.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar