Hollywood pokazao srednji prst ruskom predsjedniku: “Od***i i idi kući Putine”

Showbiz 07. mar. 202212:13
Podijeli:
Izvor: Pixabay

Hollywood je još jednom dao podršku Ukrajini, ovaj put za vrijeme dodijele filmskih nagrada Independent Spirit.

Izvor : Alberto E. Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Voditelji dvojac Nick Offerman i Megan Mullally progovorili su o sukobu u Ukrajini nakon povratka s prve reklamne stanke, piše Index.hr.

“Prije nego što nastavimo, željeli bismo odvojiti minutu i uputiti naše najbolje želje onima koji su pogođeni ratom u Ukrajini i svim nepravednim sukobima diljem svijeta”, rekao je Offerman prije nego što je riječ dao Mullally.

“Mislim da ovdje govorimo u ime svih kada kažemo da se nadamo brzom i mirnom rješenju. Točnije, od***i i idi kući, Putine”, rekla je, a njezin voditeljski kolega je dodao da je “to brzo i mirno rješenje o kojem govorimo” i pozvao sve prisutne da pozdrave ruskog predsjednika.

Pozdrav o kojem je Offerman govorio bio je grupni srednji prst Vladimiru Putinu, a voditelji su zatim pozvali sudionike i gledatelje da doniraju sve što mogu organizacijama koje pomažu ukrajinskom narodu.

Kao i veći dio svijeta, Hollywood je čvrsto na strani Ukrajine otkako je Rusija pokrenula invaziju na naciju. Osude Putina na dodjelama nagrada i podrška Ukrajini tema su koja se ponavlja ove oscarovske sezone, a brojne zvijezde šalju Ukrajincima poruke podrške i na crvenom tepihu se pojavljuju u odjevnim kombinacijama u žutoj i plavoj boji.

Sve vijesti vezane za situaciju u Ukrajini možete pratiti na našem LIVE BLOGU.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad