Hrvatskom muzičaru Facebook ugasio profil, mislili da je ekstremista

Showbiz 30. nov. 202121:24
Podijeli:
Aljoša Šerić sa suprugom Antonijom
Izvor: Aljoša Šerić sa suprugom Antonijom (Instagram)

Frontmenu grupe Pavel Aljoši Šeriću Facebook je prije dva tjedna naizgled trajno ugasio profil tvrdeći kako je on zapravo ekstremista.

“Facebook imam od 2008. godine, a 18. studenog dobio sam obavijest kako moje objave krše standarde zajednice. Tada sam shvatio da se nešto događa. Slijedio sam njihove upute za oporavak računa, poslao sam i osobnu iskaznicu kako bih im dokazao da sam to ja. Vidio sam da na mojem profilu nema slike, nego su objavljena neka arapska slova”, ispričao je za Story.

“Poslali su mi kodove na mobitel i taj dan mi se vratio Facebook račun. Sljedećeg dana išao sam pristupiti na stranicu od grupe Pavel, kojoj sam administrator i onda me opet izbacilo s Facebooka”, rekao je Aljoša Šerić i dodao kako je danima pokušavao doći do nekoga iz Facebooka.

Naposljetku mu se ipak javio zaposlenik ove kompanije te je riješio problem.

“Evo danas mi se javio čovjek koji radi za Facebook iz Hrvatske, pročitao je u medijima kako su mi nepravedno otuđili profil i on je riješio stvar. Poslao je mail kako su pogriješili, a ja ponovno mogu pristupiti profilu. Da nije objavljeno u medijima, ja bih vjerojatno bio zabranjen na Facebooku”, zaključio je.

Aljoša i supruga Antonia nedavno su postali roditelji djevojčice Ave, a sretnu vijest objavili su na Instagramu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar