Hurricane poziva mlade Beograđane na vakcinisanje, dijele se i vaučeri

Showbiz 03. jun. 202113:39
Podijeli:
Izvor: Izvor: Beoinfo

Djevojke iz grupe Hurricane, ovogodišnje predstavnice Srbije na Evroviziji, stigle su u Beo šoping centar na Zvezdari u Beogradu kako bi promovisale vakcine protiv koronavirusa, javlja "Nova.rs". Građanima su na raspolaganju vakcine Sinopharm i Pfizer, a osigurano je ukupno 100 vaučera u vrijednosti od po 3.000 dinara koje će dobiti svaki peti vakcinisani.

Na novootvorenom punktu za vakcinaciju protiv koronavirusa u Beogradu članice grupe Hurricane pozivaju sve mlade, ali i one koji to još nisu učinili, da se što prije vakcinišu.

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, već su se ranije vakcinisale protiv koronavirusa.

Događaju su prisustvovali i zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i sekretarka Sekretarijata za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.

„Hvala divnim djevojkama iz grupe Hurricane koje su nas lijepo predstavljale na Evroviziji, jer su se odazvale da podrže proces vakcinacije“, rekao je Vesić na početku.

Hurricane: Ponosne smo na našu zemlju

„Smatramo da je vakcinacija jedan bitan korak pobjedi nad pandemijom“, rekla je Sanja.

„Ponosne smo na našu zemlju, kada smo bile u Roterdamu, dosta mladih učesnika nas je pitalo kako mogu da se vakcinišu“, rekla je Ksenija.

„Srećne smo što smo imale prilike da se vakcinišemo u Srbiji. Svako se bori protiv koronavirusa na neki svoj način, mi se borimo vakcinacijom. Nadam se da ćemo se vratiti u normalan život“, rekla je Ivana.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar