Kevin Spacey će glumiti Franju Tuđmana?

Showbiz 31. dec. 202118:44
Podijeli:
Kevin Spacey
Izvor: Kevin Spacey (POOL / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Slavni holivudski glumac Kevin Spacey sletio je u četvrtak uvečer u Zagreb, gdje je došao u goste hrvatskom reditelju Jakovu Sedlaru.

Kako piše Jutarnji list, informacija da će Spacey doći u Zagreb širi se kuloarima već danima, a ranije je potvrdio i sam Sedlar.

Sedlar, naime, upravo radi na projektu kakav još nije zabilježen u Hrvatskoj. Priprema snimanje filma o prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu, a Spacey bi trebalo da glumi u njemu.

Jutarnji list nezvanično saznaje kako bi Spacey trebalo da tumači baš lik Tuđmana.

Sedlar je prije nekoliko dana potvrdio da su pregovori sa slavnim glumcem u toku. Tako je 29. decembra otišao u Pariz gdje su započeli pregovore, a Spacey je u četvrtak stigao u Zagreb, gdje bi trebalo da ostane neko vrijeme. Ali, još uvijek nije zvanično potvrđeno da su Sedlar i Spacey postigli dogovor oko snimanja filma.

Svi detalji još se čuvaju u tajnosti, a i sam reditelj Sedlar ne želi previše da govori o projektu. Kaže kako ne želi da “brza” kao neki od njegovih kolega, koji su unaprijed najavili snimanje svojih filmova s velikim zvijezdama, a da se nakon toga nije dogodilo ništa.

“Idemo polako, pregovaramo i to je sve”, rekao je Sedlar.

Poznato je da on već godinama govori kako mu je želja da snimi film o liku i djelu Franje Tuđmana, s obzirom na to da u Hrvatskoj nije snimljen nijedan igrani film koji bi na taj način opisao prvog hrvatskog predsjednika.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar