Mahir Mulalić i Marija Šerifović na pobjedničkom koncertu u Gračanici

Showbiz 28. jun 202115:221 komentar
Podijeli:
Izvor: Mahir Mulalić (Facebook)

Mahir Mulalić, pobjednik 14. sezone regionalnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda u julu će održati koncert u Gračanici, svom rodnom gradu na kojem će, uz pažljivo odabrane goste, nastupiti i Marija Šerifović i Džejla Ramović.

Mahir je na Facebooku objavio fotografiju na kojoj pozira pored svog novog automobila “Škoda Skala” kojeg je osvojio kao jednu od nagrada za prvo mjesto na ovom muzičkom takmičenju.

U opisu fotografije je najavio i pobjednički koncert.

“Ja sam presretan… Hvala vam dragi moji! Bez vas ništa ne bi bilo moguće! Vidimo se na pobjedničkom koncertu 4. jula u Gračanici!”, napisao je Mahir.

POVEZANA VIJEST

Nastupit će poznata muzička imena

Osim Marije Šerifović, koja je bila njegova mentorica u ovom takmičenju te pobjednice prošle sezone Džejle Ramović, nastupat će i Amel Ćurić, Mirza Selimović, kao i drugi finalisti ovogodišnje sezone takmičenja.

Sabiranjem SMS glasova ovaj mladi pjevač iz Bosne i Hercegovine osvojio je 136.425 glasova publike.

Mahir oduševio publiku

On je svojim izuzetno kvalitetnim nastupima i vokalnim sposobnostima oduševio žiri, ali i osvojio srca publike što je pokazano velikim brojem glasova koje je dobio.

Mulalić je neposredno prije velikog finala gostovao i u programu N1 televizije. Njegovo gostovanje pogledajte na linku OVDJE.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar