Marija Šerifović: Uradila sam DNK test da bih saznala svoje porijeklo

Showbiz 22. apr 202211:373 komentara
Podijeli:
Izvor: N1

Srbijanska pjevačica Marija Šerifović uradila je DNK test kako bi saznala svoje porijeklo, a nakon ovog testiranja, kako je navela, saznala je mnogo zanimljivih informacija o sebi i svojim precima.

Šerifović je ispričala da je imala veliku želju saznati svoje porijeklo pa je tako sa javnosti podijelila i rezultate koje je dobila.

“Šerifovići su bili ozbiljni bogataši u Vranju i krenula sam ‘kopati’ i vidjeti ko su bili i šta su bili. Postoje razne stvari u gradskom muzeju od strane mojih pradjedova, ali saznat ću, pošto želim baš precizno da se bavim time. Čak sam nedavno i uradila jedno DNK istraživanje, moje genetsko odakle sve vučem korijene. To se radi putem pljuvačke i to istraživanje traje nekih 45 dana i onda dobijate precizno geografski odakle potječu vaši koreni“, rekla je pevačica u emisiji „Sceniranje“ i dodala:

“Dakle, mene ima gdje me nema. Nema me u Kini, Australiji i na Novom Zelandu, ali 60,9 posto je to Grčka i Balkan, što je i logično imajući u vidu našu historiju. Tu sam saznala još i da imam problem sa glutenom. Zabavno je znati odakle potječete”.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar