Počela on-line prodaja ulaznica za CINEA Eksperimentalni koncert na Ilidži

Showbiz 25. jun 202117:10
Podijeli:
Izvor: CINEA

Produkcijska kuća CINEA danas je u prodaju pustila ulaznice za CINEA Music Experience - Eksperimentalni koncert, koji će se održati 16.7.2021. godine u parku na Ilidži. Zvanično je i potvrđen nastup poznatih turskih DJ-eva i producenata Buraka Yetera i Mahmuta Orhana koji garantuju dugo neviđenu žurku.

Interesantno je da ova dva DJ-a, koji se nalaze među top 100 u svijetu, do sada nikada nisu nastupili zajedno, što ovom koncertu također daje na važnosti. Prije njih nastupit će DJ Soul i Merakoon, Indigo DJ, Black Baariz x Stoposto x Geko i Ryo DJ. Koncert počinje u 20 sati i trajat će do 02:00 sata iza ponoći.

Cijena karata

Proces kupovine je napravljen u 3 koraka: unos osnovnih informacija, unos informaciju u vezi COVID19 te plaćanje. Email potvrde će sadržavati sve informacije a kodovi e-ulaznice će biti poslani svima nakon vertifikacije.

Karte je moguće kupiti na www.cinea.ba putem sistema Joyo. Cijena prvih 300 ulaznica iznosi 20,00 KM (regularna pojedinačna karta), dok će ostale regularne ulaznice iznositi 30,00 KM. VIP ulaznica, koja uključuje boravak u posebno označenom prostoru i neograničenu konzumaciju pića koštat će 80,00 KM, broj ovih karata je ograničen na 100 komada.

PCR testiranje, za one koji odaberu ovu opciju, je uključeno u cijenu ulaznice, a testiranje će se vrštiti po uputama i detaljima koji će posjetiocima biti dostavljeni na email. CINEA će testiranje vršiti uz saradnju sa poliklinikom “Alea”.

Prilikom kupovine ulaznica, posjetioci će moći odabrati 3 opcije zbog COVID19 mjera. Prva opcija je slanje potvrde o prebolovanom koronavirusu, druga opcija je potvrda o vakcinaciji. Treća opcije je PCR testiranje. Bitno je napomenuti da je omjer posjetilaca – testirani i oni sa potvrdom 100 na prema 900, odnosno 100 posjetilaca će moći odabrati opciju testiranja, nezavisno od toga koju ulazanicu odaberu.

Posjetioci koji su primili jednu dozu vakcine, a termin za vakcinaciju druge doze im je prije samog koncerta, mogu kupiti kartu i sa potvrdom o primanju prve doze, s tim da će im za finalnu vertifikaciju karte biti traženo da dostave i potvrdu o primanju druge doze vakcine, najkasnije 10 dana pred početak koncerta.

Testiranje

Testiranje će se vršiti na posebno postavljenom punktu ispred BBI centra i to u terminima koji posjetioci dobiju na email nakon kupovine ulaznice.

Za vrijeme trajanja koncerta neće važiti epidemiološke mjere, a posjetioci će moći konzumirati hranu i piće koja će biti dostupna na lokaciji.

Koncert se održava u parku na Ilidži (pored Kina Igman). Ulazi će biti otvoreni od 19 sati, a svi posjetioci koji kupe kartu na email će dobiti jasne upute i instrukcije.

Koncert se održava uz nadzor epidemiologa Zavoda za javno zdravstvo KS. Pokrovitelj koncerta je Općina Ilidža. Podršku je pružila i Turistička zajednica KS.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar