Repera DMX-a skinuli s aparata, ali mu je stanje i dalje zabrinjavajuće

Showbiz 04. apr 202115:51
Izvor: STREETER LECKA / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Američki reper DMX maknut je s aparata za održavanje na životu nakon srčanog udara, objavio je njegov odvjetnik, dodavši kako ne zna je li bila riječ o predoziranju te kako je još uvijek zabrinut za njegovo stanje.

Murray Richman je za američke medije rekao da je i dalje “zabrinut” za život 50-godišnje hip-hop zvijezde pravog imena Earl Simmons.

“DMX je trenutno u bolnici, tamo je zbog srčanog udara”, kazao je Richman za njujorški medij PIX11 News.

“Skinut je s aparata za održavanje života i diše samostalno. No zabrinuti smo”.

“Bilo bi neiskreno od mene da sad sugeriram da u ovom trenutku nisam zabrinut”, naglasio je, dodavši kako ne zna jesu li točni medijski napisi da je riječ o predoziranju.

DMX od djetinjstva pati od astme, a ranije je bio hospitaliziran zbog drugih zdravstvenih problema, kao i zbog ovisnosti o cracku. U veljači 2016. hospitaliziran je nakon što je pao u nesvijest na parkiralištu hotela, za što je kasnije rekao da je bilo zbog astme.

Odrastao u New Yorku, DMX je 1992. potpisao ugovor s diskografskom kućom Columbia Records te je surađivao sa slavnim reperima poput Jay-Za, Ja Rulea i LL Cool J-a.

Glumio je i u filmovima poput “Romeo mora umrijeti” i “Od kolijevke pa do groba”. Njegovi najveći hitovi pjesme su poput “Party Up (Up In Here)” ili “X Gon’ Give It to Ya”.

Komentari

Vaš komentar