Riječi Georgea Clooneyja o Amal treba da budu standard svakoj ženi

Showbiz 20. jun. 202220:241 komentar
Podijeli:
Izvor: George i Amal Clooney (Niklas HALLE'N / AFP)

Ako neko zna da izrazi ljubav - to je George Clooney.

Ona je najvažnija osoba u njegovom životu

Kada se pojavio u emisiji ‘My Next Guest Needs No’ Introduction sa Davidom Lettermanom, Clooney je objasnio kako se svrha njegovog života promijenila nakon što je upoznao Amal.

„Upoznao sam nekoga zbog koga bih apsolutno mijenjao svoj život. Upoznao sam nekoga, kome je njen život značio više od mog života. Nikada ranije nisam imao to iskustvo“, rekao je Clooney.

Majka za poželjeti

Tokom svog prvog intervjua od kada je dočekao blizance Ellu i Alexandera sa suprugom Amal, glumac je odao priznanje advokatici za ljudska prava što ga je potpuno nadmašila kada je u pitanju roditeljstvo.

„Odjednom ste odgovorni za druge ljude, što je zastrašujuće. Ona je kao olimpijska atletičarka. Tako prelijepo joj ide“, istakao je glumac tada.

Nikad nije upoznao takvu osobu

„Nisam mogao ni da maštam o ovakvoj sreći u vezi. Sa 52 godine pronašao sam ljubav svog života i zaista sam sretan.“

Promijenila mu je pogled na svijet

„Sve što znam je da je to promijenilo sve u smislu toga kako sam mislio da će moja budućnost izgledati. Uvijek sam bio optimista u pogledu na svijet. Nisam uvijek bio potpuno optimističan u pogledu toga kako će to lično da funkcioniše za mene. Ali sada jesam“, rekao je Clooney za magazin People o svom braku, prenosi Zadovoljna.

Promijenila ga je nabolje

„Ja sam mnogo sretnija osoba i imamo veoma sretan život. Uživamo u mnogim istim stvarima i veoma uživam u projektima koje ona preuzima jer imaju stvaran efekat“, rekao je glumac u intervjuu na pitanje o bračnom životu sa Amal.

Ona je… sve

„Ona je nevjerovatno ljudsko biće. I brižna je. A ona je također jedna od najpametnijih osoba koje sam ikada sreo. I ima odličan smisao za humor“, rekao je Clooney za Entertainment Tonight.

Najmodernija osoba koju je upoznao

„Ona samo pokupi odjeću koju će nositi, a meni je to nevjerovatno’“, rekao je Clooney o stilu svoje supruge, koji i dalje izaziva pažnju na crvenom tepihu i univerzitetskim kampusima.

Voli je, više nego ikog ikada

Bilo je to u intervjuu za ‘This Morning’ kada je američki glumac rekao najslađu rečenicu o svojoj ženi, s kojom je tada već bio godinu dana u braku: „Imam nekoga sa kim mogu da razgovaram o bilo čemu, i nekoga do koga mi je stalo više nego do bilo čega drugog. Lijepo je“.

Ljubav na prvi pogled

„Prilično sam brzo znao da želim da provedem ostatak života sa Amal“, rekao je za CBS. Ona je, međutim, uzela malo više vremena da odluči.

„Nikada nismo razgovarali o tome, pa nije bilo ‘Hej, možda bi trebalo da se vjenčamo.’ Bukvalno, samo sam je zatekao sa tim… a ona je samo ponavljala, ‘O moj Bože’ i ‘Vau!’ Samo smo sjedeli tamo i na kraju sam rekao: ‘Slušaj, imam 52 godine i klečim već oko 28 minuta, tako da moram da dobijem odgovor na ovo ili će mi ispasti kuk. Možda neću moći da ustanem!’“

On je njen trofej

Kao suprug svjetski poznate advokatice za ljudska prava, Clooney u potpunosti priznaje da je uloga koju ovih dana najčešće igra njenog ‘slatkiša’ kog vodi pod ruku.

„Da budem sjajan i lijep – to je uglavnom moj zadatak sada“, našalio se sa Stephenom Colbertom tokom nastupa u emisiji The Late Show.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar