Seka Sablić poslije cijepljenja: Super sam, pijem gin tonik

Showbiz 25. jan 202111:26
Podijeli:

Legendarna jugoslovenska i srpska glumica Jelisaveta Seka Sablić, jučer je primila cjepivo protiv koronavirusa. Za Nova.rs je kazala da se osjeća odlično.

“Ja se odmaram, uživam, dobro sam. Na Savi sam na jezeru, uživam, pijem gin tonik, ništa mi ne fali”, govori Seka Sablić kroz smijeh. Glumica je, inače, primila kinesko cjepivo i jučer je za Nova.rs istaknula da je veoma zadovoljna čitavim procesom.

“Veoma malo sam čekala, zaista sam zaprepaštena da sve to tako funkcionira. Sve čestitke ljudima koji su ovo organizirali”, rekla je Seka.

Otkrila je da je prvo njen brat, s kojim je došla, primio cjepivo, pa joj je prenio da je čekao samo 15, 20 minuta.

“Sve lijepo funkcionira, sve je dobro, presretna sam. A pritom imam jednu zamjerku. Ja sam se prva javila, ja sam duboko godište, imam visoke godine, a nisam još dobila poziv. Ja sam došla u red koja ide bez poziva. A prvo su obećavali da idu po godištima, ja sam to čekala, nije se pojavilo. Veoma sam sretna što sam sve ovo završila, ja vjerujem u cjepiva, ne samo ovo. Primila sam sva cjepiva, za gripu, cijepila sam djecu i unuke. Sad sam dobro i čekam drugu dozu”, ispričala je Seka Sablić jučer.

Komentari

Vaš komentar