Severina ignoriše Igora i Milana uživajući na putu, mnogi joj pružili podršku

Showbiz 26. avg 202211:251 komentar
Podijeli:
Izvor: Instagram

Javnost je iznenadila vijest da su se nekadašnji partneri poznate pjevačice Severine sprijateljili. Dodatno su izazvane reakcije nakon što je njen bivši suprug Igor Kojić objavio fotografiju sa Severininim bivšim partnerom Milanom Popovićem na svom Instagramu. Oni se, prema svemu sudeći intenzivno druže, a Severina se za sada nije o tome oglašavala već na Instagramu objavljuje fotografije iz Italije i ignoriše prijateljstvo svojih bivših partnera dok joj mnogi ostavljaju poruke podrške.

Naime, Kojić je potvrdio i to da je Popović kod njega bio na rođendanu i poveo i sina Aleksandra. Kao rođendanski poklon Popović mu je dao ikonu te demantovao da mu je poklonio skupocjeni Audi 8 što su bila nagađanja u javnosti.

Kojić je u dva dana objavio dvije fotografije sa Milanom Popovićem na Instagramu.

Severinini bivši partneri zagrljeni: Slikao ih njen sin

Na prvoj se pohvalio da su se družili na rođendanu dok je na drugoj bio zagrljen sa Popovićem i njegovim i Severininim sinom Aleksandrom.

Izvor : Screenshot (Instagram story)

“Svako ko je Aleksandrova porodica i moja je, i svako ko je moja porodica i Aleksandrova je. Istina, fali jedna puzla za kompletnu sliku, ali naći ćemo je dogodine u punom sjaju”, napisao je Kojić uz objavu.

S druge strane, Severina uživa u Italiji što i ona pokazuje u objavama, ali ni na koji način ne komentariše prijateljstvo svojih bivših partnera.

“Alberobello je poznat po jedinstvenim građevinama nastalim gradnjom bez veziva, isključivo od nepravilnih vapnenačkih kamenja, koje su preživjele od prahistorije do modernih vremena, koje se nazivaju trullo. Trulli Alberobella se nalazi na UNESCO-ovom popisu svjetske baštine u Evropi od 1996. godine”, napisala je Severina uz fotografije iz Italije potpuno ignorišući Kojića i Popovića.

Ubrzo nakon toga uslijedile su poruke i komentari podrške koje su preplavile njen Instagram.

“Seve, nikad ne razočaraš”, “Kada te čovjek pogleda, jasno je šta je onim budalama. Drama si u svakom izdanju”, “Predivna i moćna žena da ne mora ni prstom maknuti, a da pri tome ne napravi dva klovna koja su baš smiješna. Svaka čast”, “Moja Seve, dobro je pa su obojica bivši”, “Kada te čovjek pogleda jasno je šta je onim budalama. Drama si u svakom izdanju”, samo su neki od brojnim komentara podrške njenih fanova koji su njenu objavu na Instagramu obasjali srcima kako u komentarima tako i ostavljajući lajkove kojih je dosad prikupila skoro 20.000.

Jedan od komentara se posebno izdvojio i skupio je čak 92 lajka.

“Ono kad bivši bivšem poklanja ikone, a obojica pate za ikonom. Neprocjenjivo”, napisala je jedna djevojka koja joj je pružila podršku kao i brojni poznati koji su joj srca ostavili u komentarima.

Severina je također objavila fotografiju na Instagramu odmah nakon što je i Kojić sa Popovićem.

“Život je lijep”, poručila je ispod nje.

Podsjetimo da se o prijateljstvu Igora Kojića i Milana Popovića počelo pričati kada su viđeni u restoranu na Pagu, a sve je bilo potvrđeno kada je Kojić objavio fotografiju na Instagramu iz teretane 8. augusta te u opisu stavio “Winter is coming” (Zima dolazi), da bi Popović pet dana nakon toga uz isti opis objavio fotografiju putokaza za selo Popovići-Kojići pored Knina što bi se moglo protumačiti kao svojevrsna poruka Severini.

Severinini bivši partneri Milan Popović i Igor Kojić postali bliski prijatelji

Zanimljivo je i to da će Kojić uskoro biti svjedok na sudu u jednoj od tužbi koje je Milan podnio protiv Severine.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar