Severina objavila vijesti koje se dugo očekuju: Prvo glavno jelo pa desert

Showbiz 26. sep 202216:42
Izvor: N1

Severina je na Instagramu objavila video s producentom Filipom Miletićem, za kojeg se neko vrijeme šuškalo da joj je dečko, te je otkrila da rade na novom albumu.

Pjevačica Severina Vučković raspametila je obožavatelje videom koji je objavila na svojem Instagramu.
Javila se iz studija u koji je došla s producentom Filipom Miletićem, za kojeg se neko vrijeme šuškalo da joj je dečko, a otkrila je da trenutačno rade na novom albumu.

“Čujemo se uskoro”, napisala je u opisu videa u kojem se rasplesala s otkačenim svjetlećim naočalama, a čuje se i kako Filipa pita:

“Izgledam li kao ozbiljna plesačica?”

“Napokon”, “Sretno”, “Jedva čekamo”, “Koja si ti boginja”, “Čekamo hit”, “Ajmo”, pisali su joj fanovi koje je razveselila vijest.

Severina je ovog ljeta otkrila detalje o svojem nadolazećem albumu.

Ono što mogu reći na temu novog albuma je da ćemo ustvari izdati dva albuma u razmaku od tri mjeseca, kao A i B stranu. Svaka je pjesma na albumu vrijedna i dobro zamišljena, drugačije je i, što bi se reklo, moderno i zato smo odlučili da neću odmah izbaciti 12 pjesama kao kupus-salatu. Obje strane, odnosno oba dijela albuma producentski su kompaktna. Prvo ide glavno jelo kao A strana, a onda desert kao B strana”, ispričala je Severina za Novi list te otkrila da će se album zvati “Sorry, sorry”.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar