Snimao s Montenom: Gdje je danas pjevač kojeg su nazivali Čolinim nasljednikom

Showbiz 21. jan. 202216:53
Podijeli:
Izvor: Printscreen/YouTube/Zvezde Granda

Pjevača Dušana Svilara, koji je bio jedan od najzapaženijih takmičara "Zvezda Granda", gdje je i pobijedio, mnogi su poredili sa Zdravkom Čolićem i predviđali mu karijeru poput njegove. Tada je snimio i duet s bh. pjevačem Kemalom Montenom "Nije vredno sine moj". Međutim, kako ističe, od te pobjede 2007. godine se mnogo štošta promijenilo.

Ipak, pjevanje mu je i dalje najvažnije u životu, ali ne i novinski natpisi i svakodnevna gostovanja u emisijama i ostalo što podrazumijeva estrada, piše Nova.rs.

„Ne razumem potrebu čitalaca da ih zanima nečiji privatni život do detalja, a ne prihvatam da ja, kao neko koga vole da slušaju kako peva, moram da pričam o svom privatnom životu i onome što radim kad se kamere ugase. Nikoga ne osuđujem što pristaje na takve novine i što pravi kompromise, ali ja ne želim jer mi ne prijaju takve stvari. Da budem popularan po svaku cenu, to nije moj cilj“, rekao je Svilar u jednom intervju.

Kasnije se Dušan odlučio na promjenu, pa se oprobao kao glumac i u Pozorištu na Terazijama dobio angažman. Tu je igrao naslovnu ulogu u komadu “Fantom iz opere”.

„Na fakultetu muzičke umetnosti na smeru solo pevanja koji sam pohađao, dve godine smo imali glumu i scenski pokret, tako da meni nije nepoznanica biti na pozorišnoj sceni i bio sam spreman na neki način da se pokažem“, ispričao je on jednom prilikom.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar