Šta je Neda Ukraden otpjevala Drašku Stanivukoviću? (VIDEO)

Showbiz 31. dec 202117:253 komentara
Podijeli:
Draško Stanivuković i Neda Ukraden
Izvor: Draško Stanivuković i Neda Ukraden (N1)

Veliki broj estradnih zvijezda iz Srbije i Hrvatske pohrlio je u Banjaluku i okolinu, jer se u većini gradova u RS organizuju proslave Nove godine na otvorenom.

Petar Grašo poželio je da se u 2022. godini otvaramo, a ne zatvaramo:

“Očekuje se 30.000 ljudi večeras, da ne bude restrikcija. Željni smo “evenata” i koncerata. Da u 2022. bude što više ovakvih koncerata, da Banjaluka i ja budemo ne samo poslovno u kontaktu, već i privatno, jer je ovdje divna i dobra jedna atmosfera”.

Neda Ukraden kaže da 50. put pjeva za Novu godinu, a da bolju organizaciju nije vidjela.

Kako je gradonačelnik Banjaluke zbog gužve kasnio na konferenciju za medije pitali smo je koju bi mu prigodnu pjesmu otpjevala.

Iskusna umjetnica šarmantno je odgovorila pjesmom “Bela košulja”, što je Draška Stanivukovića, ali i prisutne nasmijalo.

Gradonačelnik kaže da je ponosan što grad vrvi od turista. “Prelijep dan, 15 stepeni, biće zaista magična noć. Mnogo obaveza i danas. Naša želja da posjetimo sve službe, vatrogasne i hitnu pomoć, sve službe koje će biti u pripravnosti, koje se trude da večeras i svih 365 dana sve bude kako treba. Obiću ih, zavaliti, reći, evo i ja sam tu”, kazao je Stanivuković.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar