Za svačiji ukus po nešto: Na Jahorini od Kemala Malovčića do Bijelog dugmeta

Showbiz 17. nov. 202112:05
Podijeli:
Izvor: N1

Nova zimska sezona na Jahorini donosi dosta dobrog provoda i zabave, a poslije otvaranja slijede dva vikenda muzičkog spektakla - Balkan music festivala - koji će se održati u petak 10.12. i subotu 11.12. a i zatim naredni petak 17.12. i subotu 18.12. U dva vikenda, tačnije četiri dana, održat će se četiri velika koncertna događaja, za svačiji ukus po nešto, tematski raspoređeno.

Svi koncerti počinjat će od 20:00 sati i održat će se na Poljicama u zatvorenom prostoru na lokciji ispod hotela Vučko (kaskadni parking).

Tokom festivala nastupit će 18 trenutno najaktuelnijih izvođača iz regije.

Prvi – petak, 10. decembar, rezervisan je za izvođače Voyage, Nucci, Corona x Rimski, Gazda Paja, THCF, Devito, dok je u subotu 11. decembar najavljen sprektakl uz Draganu Mirković, Šemsu Suljaković, Mileta Kitića i Kemala Malovčića.

Drugi vikend, 17. decembar, nastupit će Seka Aleksić, Aleksandra Prijović, Elma Sinanović, Milica Pavlović i Sloba Radanović.

U subotu, 18. decembra, festival će zatvoriti tri legendarne grupe svih vremena sa Balkana. Svima dobro poznati sastavi grupa Bijelo dugme, Riblja Čorba i Divlje jagode.

Ulaznice za Balkan Music Festival možete kupiti na svim prodajnim mjestima portala www.kupikartu.ba, hotelima Termag, Vučko, Lavina, TC TOM Galerija Pale, Salon ljepote Kiss Lukavica. Cijena parter ulaznica za pojedinačne koncerte iznosi 30 KM a za kompletan festival 100 KM. Cijena VIP ulaznice za pojedinačne koncerte iznosi 100 KM dok VIP ulaznice za kompletan festival iznose 300 KM.

Izvor : OC Jahorina

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar