Impresivna lista košarkaša koje zastupa Miško Ražnatović

Košarka 23. nov. 201609:06 > 09:11
Podijeli:
Izvor: Facebook

Ako niste sigurni ko je agent nekog košarkaša u regiji, a da igra na vrhunskom nivou - pretpostavite slobodno da se radi o Miodragu Mišku Ražnatoviću i nećete pogriješiti.

Miško Ražnatović je bivši košarkaš, danas pravnik i jedan od najcjenjenjih agenata u svijetu košarke u Evropi i svijetu. Osnivač je, predsjednik i generalni direktor agencije BeoBasket koja se može pohvaliti paletom vrhunskih košarkaša, košakrašica, trenera i nadolazećih prospekata koji će tek zablistati pod obručima.

Svima im je zajednička poveznica Miško Ražnatović i njegov stručni tim koji brine o karijerama velikog broja sportista, a neka od njih su sama krema evropske i svjetske košarke.

BeoBasket je globalna agencija i jedna od najrespektabilnijih u košarkaškoj industriji. Osnovana je 1995. godine. Trenutno ima potpisane ugovore u preko 30 zemalja. Poznata je i po tome da zastupa najveći broj igrača u Euroligi, Eurokupu i svim najjačim nacionalnim ligama u Evropi kao i po tome da ima najznačajnije i najplaćenije ugovore u Evropi.
BeoBasket drži i rekord po broju igrača koji su učestvovali na čuvenoj Hoop Summit utakmici i Treviso kampu.

Miško Ražnatović od 1995. godine ima jedan cilj i prioritet – da klijenti BeoBasketa budu na prvom mjestu, i da ih zastupaju na način da pokažu svoj košarakški potencijal u svakom segmentu. Sjedište agencije je u Beogradu, a osim legendarnog Ražnatovića, njegov tim čine još Predrag Materić, potpredsjednik firme i direktor francuske košarke, Dragan Jankoviski, direktor njemačke škole, Julian Aranda, direktor španske košarkje, Slobodan Šljivčanin, direktor ruske i ukrajinske košarke, Aleksandar Avlijaš, direktor poljske i rumunske košarke, Branimir Tadić, skauting direktor, Sigita Mostaviciute, skaut za baltički region i Jovan Ražnatović, direktor za žensku košarku.

Lukša Andrić, Mihajlo Andrić, Pero Antić, Milko Bjelica, Dejan Borovnjak, Nihad Đedović, Nikola Jokić, Marko Kešelj, Elmedin Kikanović, Furkan Korkmaz, Nemanja Krstić, Nenad Krstić, Paul Lacombe, Vladimir Lučić, Rašid Mahalbašić, Đorđe Majstorović, Boban Marjanović, Dejan Musli, Nikola Peković, Emir Preldžić, Nikola Rebić, Predrag Samardžinski, Dario Šarić, Duško Savanović, Vasilis Spanoulis, Andrija Stipanović, Ali Traore, Mirza Teletović, Novica Veličković, Slavko Vraneš, Ante Žižić ili Ivica Zubac su među najpoznatijim imenima aktivnih košarkaša čija imena zastupa Ražnatović sa svojim timom.

Dušan Ivković, Aleksandar Kesar, Božidar Maljković, Nenad Marković, Saša Obradović, Luka Pavičević, Dejan Radonjić, Miodrag Rajković, Duško Vujošević i Vlada Vukoičić su samo neka od odabranih trenerskih imena koje zastupa BeoBasket i brine se o njihovoj karijeri.

Igrači koje zastupa BeoBasket prosto briljiraju u svojim timovima, a to se pripisuje tome što birnu samo o svojim treninzima i igri, dok je sve ostalo “na duši” Ražnatovića i njegovog stručnog-saradničkog tima.

BeoBasket je i partner sa tri evropske i jednom NBA agencijom, koje zastupaju njihova imena. U Turskoj je to Ist Basket, u Grčkoj je to Kapa Sport, u Italiji Sigma Sport, dok se o Ražnatovićevim igračima u NBA ligi brine Excel Sports Menagement. Detaljniju listu košarkaša, košarkašica i trenera pronađite na OVOM linku. 

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.