Zvijezda NBA lige: Trava je kao čaša vina

Košarka 17. maj. 202213:21
Podijeli:
Izvor: Brad Penner-USA TODAY Sports

Kevin Durant je gostovao kod Davida Lettermana u Netflixovoj seriji u kojoj je pričao o legalizaciji marihuane. KD već godinama propagira legalizaciju, a otvoreno govori o tome da je uživalac te droge.

Durant je otvoreno rekao i da sa sportistima priča o marihuani i da mu je cilj da se ona destigmatizuje i pokušava kaže da promijeni narativ koji postoji oko sportista i marihuane.

Ono što je Durantu problem je da baš ne može da se bavi košarkom i da uživa u marihuani. Ona je i dalje na spisku zabranjenih supstanci u NBA ligi. Doduše tokom mečeva u balonu nije bilo testiranja na marihuanu, dok su nasumična testiranja također ukinuta za aktuelnu sezonu.

“Za mene je marihuana nešto što ti malo skloni sve smetnje sa mozga. Smiri te. To je kao da popiješ čašu vina“, kaže Kevin Durant.

Durant je rekao da je marihuanu pušio od 22. godine, a priznao je da je pod njenim dejstvom bio i dok je razgovarao sa Lettermanom. Lettermanov šou “Mom gostu ne treba uvod“ emituje se na Netflixu, a epizoda sa Durantom će biti objavljena 20. maja.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar