PL: Manchester United od 16.00 na SK2 brani četvrto mjesto

Nogomet 28. feb 201510:39 > 10:42
Izvor: Alex Livesey/Getty Images Sport

West Ham i Crystal Palace otvaraju novo kolo Premier lige, a svakako ćemo uživati u londonskom derbiju u vrijeme subotnjeg ručka.

West Ham polako pada sa pozicija koje vode u Europu, može se reći da plaćaju cijenu svoje slave, a čak i pored odličnih rezultata, pitanje je da li će Sam Allardyce ostati trener. Palace, čini se, nije među direktno ugroženim timovima, ali lokalna legenda Alan Pardew će se potruditi da tako ostane do kraja sezone. 

Od 16:00 na SK2 gledamo duel Manchester Uniteda i Sunderlanda. Odjednom, ugrožena je i pozicija crvenih vragova među prva četiri, traži se glava Luisa Van Gaala, a bit će još gore ako ne dobiju ovu utakmicu. Ova dva kluba gaje prijateljske odnose prethodnih godina, bilo je mnogo transfera, ali na ovih 90 minuta, sve će se zaboraviti.

Na SK4 pratimo veliku borbu između Burnleya i Swonsea. Sve će se praštati na Turf Muru. Ako volite stare, tradicionalne sile engleskog nogometa, onda uključite SK5 i pogledajte duel Newcastlea i Aston Ville. A na SK6 budnim okom pratimo duel WBA i Southamptona. A također, ako ste ljubitelj hokeja, preporučujemo i duel Magnitogorska i Salavata. Kreće KHL ludilo!