Neymar: Nisam glumatao na Svjetskom prvenstvu, ne slažem se sa Peleom

Nogomet 21. jan 201910:26 > 10:41
Izvor: Reuters

Ofanzivac Paris Saint Germaina i reprezentacije Brazila Neymar je izjavio da kritike koje mu je uputio legendarni Pele smatra za zanimljive, ali da se sa njima ne slaže.

Slavni Pele je nedavno komentarisao izdanje mladog sunarodnika na Svjetskom prvenstvu u Rusiji prošle godine, a naročito njegove namjerne padove, teatralne gestove posle duela sa protivnicima, zbog kojih je mnogo kritikovan. 

“Teško je čuvati Neymara zbog fudbalskih kvaliteta, ali i ostalih stvari koje radi. Razgovarao sam sa njim i podsjetio sam ga na sposobnosti koje posjeduje. On je bio u prvom planu jer nije imao sreće, a Brazil nije osvojio Mundijal. Dva puta smo se sreli u Evropi. Rekao sam mu – Bog fudbala ti je dao poklon. To što ti radiš samo komplikuje”, rekao je Pele. 

Međutim, Neymar na stvari gleda drugačije.

Peleove kritike? Smatram da su interesantne. Čim ne pobjeđujete kritike se pojave. Tokom Svjetskog prvenstva nijednom nisam glumatao, nada mnom su pravljeni prekršaji. Ljudi danas o tome mnogo pričaju jer se radi o Neymaru i sve je preuveličano. Poštujem to što je rekao Pele, ali se ne slažim sa time”, kazao je Neymar. 

https://youtube.com/watch?v=rFLD9yV1lpE

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook|Instagram i UŽIVO na ovom linku.