Asmir Begović jedini odgovorio na poziv za pomoć (VIDEO)

Nogomet 19. jan. 202223:59
Podijeli:
Izvor: Lindsey Parnaby / AFP

Fudbaleri mnogo vremena provode na društvenim mrežama. Svoje platforme sa desetinama, stotinama hiljada pratilaca često koriste kako bi prenijeli poruke svojim obožavateljima, ali i kako bi se pokazali u dobrom svjetlu.

Navijači često šalju poruke svojim miljenicima, ali teško je očekivati da će vam ultra bogati i zauzeti fudbaleri uopste odgovoriti.

Samo rijetki istinski žele komunicirati sa svojim navijačima i ljudima koji prate fudbal, a takav je naš Asmir Begović, koji je u centar pažnje u Engleskoj ponovo došao zbog pozitivne stvari.

Naime, sportski portal “Give me Sport” poslao je poruku na profile vise od 250 fudbalera u Engleskoj Premijer Ligi, tražeći dresove ili druge potpisane rekvizite, kako bi ih dali na aukciju u dobrotvorne svrhe.

Među fudbalerima koji su dobili poruku kolega sa “Give me sport” bili su Cristiano Ronaldo, Pierre-Emerick Aubameyang, Jamie Vardy, Donny Van de Beek, Mason Mount, Tiago Silva i brojni drugi, ukupno njih 257.

Neki od njih nisu ni otvorili poruke, drugi su vidjeli i odlučili ne odgovoriti. Ne i Asmir Begović, bivši golman reprezentacije BiH, koji je odlučio na aukciju poslati svoje potpisane golmanske rukavice zbog čega je pokupio simpatije širom Engleske, a naročito kolega sa “Give me sport”, koji su se javno zahvalili Asmiru Begoviću.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar