Dinamov junak nakon žrijeba: Trebamo ostati ponizni i skromni

Nogomet 19. mar. 202114:04
Podijeli:
Izvor: REUTERS/Antonio Bronic

Kuglice u Nyonu spojile su u četvrtfinalu Europske lige Dinamo s Villarrealom.

Prva utakmica igrat će se 8. travnja, a uzvrat sedam dana kasnije.

“Nije bilo boljih ili lošijih. Naša šansa je realna, možemo proći tu stepenicu”, rekao je trener Plavih Damir Krznar pa dodao:

“Lijepo je bilo vidjeti da nakon zbilja puno vremena možemo vidjeti da se Dinamo provlači kroz četvrtfinale, polufinale i finale. Trebamo sanjati taj san da se možda vidimo u Gdanjsku.”

“Lijepo je, živimo lijepe dane u ovoj zajednici i nadam se da ćemo tako nastaviti i dalje živjeti. Znam da je ovo lijepo, ali pohvala ide i HNL-u koji nam je omogućio sve ovo i za to nas pripremio.”

“Lako će biti pripremiti utakmicu. A naći mogućnosti za neki trik i naše sposobnosti, to će biti teže. Dinamo je pokazao da je ozbiljan još u grupi i dat ćemo sve od sebe da pokažemo da ova stepenica nije kraj.”

“Ovaj stožer ne mora puno utjecati na svlačionicu. Iznjedrili smo četiri, pet igrača koji su treneri unutar same momčadi.”

Riječ je dobio i junak utakmice protiv Tottenhama Mislav Oršić.

“Trebamo ostati ponizni i skromni i ići iz utakmice u utakmicu. Sve se može brzo preokrenuti i forma može pasti.”

“Momčad s kojom možemo igrati gotovo ravnopravno, ali sigurno će to biti teška utakmica. Sve momčadi su teške, možda samo Manchester odskače od drugih. Nadamo se da ćemo proći dalje.”

“Španjolci su poznati po tome da više vole posjed i kombinatorni nogomet više nego snagu. Sigurno ćemo se dobro pripremiti za njih, stisnuti sredinu i probati ih kontrirati.”

Komentari

Vaš komentar