Durić za N1: Zeljković je dobio vizu, ali mora u Švicarsku

Nogomet 11. dec 202114:30 > 14:41
Podijeli:
Izvor: N/FSBiH

Jutros se u medijima pojavila informacija da predsjednik Fudbalskog saveza Vico Zeljković nije dobio vizu za Sjedinjene Američke Države zbog povezanosti sa Miloradom Dodikom.

Kontaktirali smo potpredsjednika Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Irfana Durića koji je za N1 rekao da je “Zeljković uredno dobio vizu za Sjedinjene Američke Države”.

“Prema informacijama kojima ja raspolažem, svi članovi Upravnog odbora, uključujući i predsjednika Vicu Zeljkovića, uredno su dobili odobrenje viza za Ameriku, ali Vico Zeljković neće putovati sa reprezentacijom jer mora na sastanak u Švicarsku sa predsjednikom UEFA-e Aleksanderom Čeferinom u vezi sa žrijebom Lige Nacija koji će biti održan u švicarskom Nyonu. Nakon toga smo se dogovorili da predsjednik Zeljković sa Zvjezdanom Misimovićem otputuje u Švicarsku na sastanak, dok ćemo Beus i ja putovati sa reprezentacijom u Sjedinjene Američke Države i svim članovima Izvršnog odbora je uredno odobrena viza”, rekao je Irfan Durić za N1.

Bh. tim bi prema planu u Sjedinjene Američke Države trebao otputovati u ponedjeljak, dok je meč sa istoimenom selekcijom na rasporedu 18. decembra.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar