Kako je nastala legendarna fotografija Del Piera i Zidanea?

Nogomet 23. jun 202215:09 > 15:09
Izvor: JAVIER SORIANO / AFP

Alessandro Del Piero objasnio je kako je nastala kultna fotografije njega i Zinedinea Zidanea u jednog pizzeriji dok su zajedno nosili dres Juventusa.

Del Piero je sjećanja na tu fotografiju obnovio 2016. kada je Zidane preuzeo Real Madrid.

Sada je legendarni Talijan otkrio kako je kultna fotografija nastala.

“Sitni noćni sati. Autoput Milano – Torino i napušteni fast food. Zizou, Sonia i ja smo se vraćali s jednog događaja u Milanu koji je organizirao Adidas. Pobjegli smo, bez švedskog stola, samo da bismo ranije stigli kući, ali glad je glad. Stali smo, a unutra nije bilo nikog osim blagajnice i kuharice. Izabrali smo komadić pizze, onaj koji ostaje kad se zakasni. Rubni dijelovi su bili elastični kao žvakaće. Bio sam brži od Zizoua, već sam zgužvao tanjur, a gospođa za šankom je ravnodušno spremala kafu. Moj tadašnji suigrač je i dalje bio fokusiran na pizzu, a ja već imam drugu zanimaciju”, otkrio je Del Piero pa dodao:

“Fotografiju je napravio Gianni Giansanti. On uvijek sa sobom ima fotoaparat. Nismo pozirali, nismo očekivali da će fotografirati. To je jedna od fotografija do kojih mi je najviše stalo. Unutra je skoro sve: ljubav, prijateljstvo, bezbrižnost, jednostavnost, normalnost, nježnost, želja da budemo zajedno, osjećaj sreće, pun života.”

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

 

Komentari

Vaš komentar