Kane promijenio mišljenje: Potpuno sam posvećen Tottenhamu

Nogomet 13. okt. 202117:44
Podijeli:
Izvor: REUTERS/David Klein

Harry Kane potvrdio je da je potpuno posvećen Tottenhamu i da ne razmišlja o Manchester Cityju sa kojim se dovodio u vezu tokom ljetnjeg prelaznog roka.

Kane je bio nadomak potpisa za Građane koji su u jednom trenutku nudili i 100 miliona funti za njegov otkup, ali kako sada stvari stoje situacija je u potpunosti drugačija.

“Kod mene nema nikakvih dilema i sumnji. Očigledno je da je podignuta velika buka, što je i normalno kada ste vrhunski sportista. Znam kako da se nosim sa tim. Imam dobre ljude oko sebe, porodicu i prijatelje, odličnog trenera. Očekujem da ćemo u nastavku sezone i klub i ja igrati mnogo bolje. Potpuno sam posvećen Tottenhamu“, istakao je Harry Kane.

U posljednje vrijeme Kane je daleko od prave forme. Nije blistao ni u reprezentaciji. U meču protiv Mađarske koji je završen 1:1, prekinuo je niz od 15 kvalifikacionih utakmica na kojima je postizao golove.

“Nije smak svijeta. Trudio sam se, ali nije išlo. Imam ogromno samopouzdanje i bit ću spreman za izazove koji dolaze“.

Kane će predvoditi napad Tottenhama u meču protiv Newcastlea u okviru Premier lige u nedjelju od 17 sati i 30 minuta uz direktan prenos na kanalima Sport Kluba.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

 

Komentari

Vaš komentar