“Napad na Zeljkovića je udar na FS RS!”

Nogomet 30. sep 202220:555 komentara
Izvor: FS RS

Vico Zeljković predsjednik fudbalskih saveza Republike Srpske i BiH zaprijetio je tužbama jer smatra da prolazi kroz "medijski linč".

Zeljković je najmlađi predsjednik u historiji pomenutih organizacija, a jučer se obratio javnosti preko zvanične stranice rekavši kako je spremio tužbe za pojedine medije jer je nakon niza kritičkih tekstova dobio i prijetnje.

“Sve ono što je dobro i valja je izloženo napadima i omalovažavanju. Patologija je prijetiti nekome likvidacijom, ali se te prijetnje moraju krajnje ozbiljno shvatiti. Osuđujem bilo kakav vid nasilja u fudbalu, samim tim i prijetnje koje dobija predsjednik FS RS i FS BiH. Odavno nisam vidio mlađeg i angažovanijeg čovjeka, posvećenijeg fudbalu, kao što je to Vico Zeljković, ali očigledno to nekima ne odgovora i oni bi napadima na njega da postanu slavni. Pogrešan put su odabrali. Svaka prijetnja i loša riječ upućena prema predsjedniku Zeljkoviću je isto to i prema Fudbalskom savezu Republike Srpske, ali i Republici Srpskoj. Čovjek je za kratko vrijeme uradio toliko dobrih stvari da ih ovaj medijski linč jednog čovjeka ne može sakriti ni omalovažiti”, rekao je Dragan Banjac, član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Republike Srpske, prenosi portal Srpska Info.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar