Predsjednik PSG-a: Sigurno je da će se desiti mnogo promjena

Nogomet 24. maj 202210:41 > 10:57
Podijeli:
Izvor: REUTERS/Benoit Tessier

Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaïfi najavljuje promjene u klubu do kraja sedmice. Kruže glasine da će zamijeniti aktuelnog trenera Mauricija Pochettina i sportskog direktora Leonarda.

Evo šta je o tome rekao u ekskluzivnom intrevjuu za CNN:

“Sigurno je da će se desiti mnogo promjena. Objavićemo to vjerovatno do kraja sedmice. O tome nećemo sada govoriti. Neću reći ni da, ni ne. Ali, mnogo će se promjena desiti u klubu.”

Govorio je i o novom projektu, novoj eri kluba iz glavnog grada Francuske.

“Dakle, želimo da stvorimo novu eru Paris Saint- Germaina. Novi projekat. Svježi zrak. Mislim da je zaista važno da svi ponovo budu motivisani. Istina je da poraz u Ligi prvaka nije bio lak, za šta preuzimam odgovornost. Ja sam predsjednik i odgovoran sam za sve što se dogodilo i sve će se dogoditi u budućnosti. Ne krivim nikoga. Ko će ostati ili ko će otići. Ja sam prvi odgovoran za bilo šta, rezultate. Dakle, ne krivim nikoga i ovo mi je jako važno. Ali na kraju imamo izbor. Moramo donijeti odluku. Neke od njih donosimo, neke od njih ćemo uskoro. To je jedini cilj koji želim i da budemo veći nego prošle sezone. Zaista smo ono što želimo da postignemo, u suštini da budemo jači nego prošle sezone”, zaključio je predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaïfi.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar