Real dao Mbappeu najveću ponudu u historiji kluba, ali PSG nudi bezobrazan novac

Nogomet 21. apr. 202215:02
Podijeli:
Izvor: REUTERS/Stephane Mahe

Djelovalo je da je transfer gotovo riješen, a onda su Parižani iznijeli ponudu sa gomilom novca.

Gdje Kylian Mbappe vidi sebe u budućnosti jedno je od najvećih fudbalskih pitanja.

“Nisam još odlučio. Da sam donio odluku, objavio bih to svima. Međutim, nisam… Još odlučujem. Izabrat ću ono što je najbolje za mene, pojavile su se neke nove stvari. Postoji li mogućnost da ostanem u PSG? Da, naravno“, poručio je nedavno Mbappe.

Pisalo se ranije da je Francuz čak i potpisao predugovor sa Realom i da će se na ljeto ozvaničiti saradnja. Ipak, onda su se pojavile “neke nove stvari”. Tačnije 150 miliona novih stvari. Čak 150 miliona eura je spreman PSG da da Mbappeu za dvogodišnji ugovor.

Fayza Lamari, majka napadača PSG-a, nalazi se u Dohi gdje pregovara oko novog ugovora sa vlasnicima kluba. Cilj “svetaca” je da zadrže Mbappe barem dok traje Svjetsko prvenstvo u Kataru, a nakon toga bi bili spremni da ga puste u nekom velikom transferu.

Španska “Marca” je javila da su u Realu optimistični i da vjeruju da će 23-godišnjak krenuti put Madrida. Ovaj španski list je objavio da je Real spremio za Francuza najveći ugovor u historiji kluba po kom bi za sezonu prihodovao 50 miliona eura. Ipak, ta ponuda je i dalje dramatično lošija od one u otadžbini.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar