Siniša Saničanin ostaje bez trenera: Stanojević odlazi iz Partizana

Nogomet 27. maj. 202207:51
Podijeli:
Fahrudin Omerović i Aleksandar Stanojević
Izvor: Fahrudin Omerović i Aleksandar Stanojević (FK Partizan/Miroslav Todorović)

Aleksandar Stanojević je čestitao Crvenoj zvezdi na osvajanju Kupa srbije, ali ne i na tituli prvaka.

Šef struke Partizana Aleksandra Stanojevića čestitao je Crvenoj zvezdi na trofeju u Kupu Srbije.

“Mislim da smo bili konkretniji, opasniji po protivnički gol. Jednostavno, nismo koristili šanse. Oni su imali Kataija, koji je iz dvije individualne šanse riješio utakmicu. Mi naše situacije nismo rješavali” kazao je Stanojević, koji se potom vratio na dešavanja tokom sezone:

“Za Kup se slažem, za šampionat se ne slažem da je Crvena zvezda bila bolja. Brutalno smo pokradeni, to su bile činjenice. Nemamo zamjerke ovdje, čim nas neko pobijedi, moramo da mu čestitamo”

O svojoj sudbini na klupi Partizana Stanojević je kratko rekao:

“Da ne stavljam sebe u prvi plan, neću da pričam sad o tome. Sutra ću pričati sa ljudima u klubu o svemu. Uglavnom, riješio sam u svojoj glavi šta i kako dalje”

Na konferenciji za novinare Stanojević je nastavio na istu temu sa mnogo konkretnijim odgovorom. Na pitanje „šta će reći igračima kad ih bude vidio na sljedećem treningu“, kazao je:

“Teško da ću ih vidjeti na treningu. Kao što vas sve zanima, rekao sam rukovodstvu da odlazim, ako ne ovojimo titulu. Ja ću se povući i ostajem pri toj odluci. Još poslije Čukaričkog sam to kazao ljudima u klubu, vidio sam u kom pravcu to ide, znao sam da ću dati ostavku na kraju sezone i to ću ispoštovati. Već sam igrače obavijestio o tome” rekao je Stanojević, koji je potom dodao:

“Htio sam ovo za sutra da ostavim, ipak je Kup neka institucija u ovoj zemlji. Ali, kad me već pitate tako konkretno, ne mogu da slažem. Ponosan sam što sam bio dio ove priče i što sam radio sa ovim momcima. Ne kajem se što sam se vratio u Partizan. Bilo je stvari koje su zapisane, koje je neko negdje zapisao. Razočaran sam, u 21. vijeku da ne znate šta je regularno. Mislim da to ni u okruženju nema, a kamoli negdje drugdje se dešavaju takve stvari” zaključio je Stanojević.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

 

Komentari

Vaš komentar