Emotivni govor Filipovića nakon velike pobjede u Japanu

Ostali sportovi 31. dec 201613:02 > 15:45
Izvor: scrsht

Mirko Cro Cop Filipović porazio je Amira Aliakbarija u finalu Rizinovog World Grand-Prixa čime je osvojio pojas prvaka, 10 godina nakon najvećeg uspjeha u svojoj karijeri - naslova u PRIDE-u.

Mirko je trebao dvije minute da tehničkim nokautom riješi bivšeg svjetskog prvaka u hrvanju, a nakon toga njegovoj sreći nije bilo kraja. Plakao je, grlio ljude iz svog tima, a nakon toga se iskreno zahvalio svojim navijačima.

https://twitter.com/tommyie/status/815156291823865856

 “Hvala svima na velikoj podršci. Ne mogu opisati koliko sam sretan i ponosan. Stigao sam ovdje s mnogo ozljeda no na kraju dana pojas je kod mene. Hvala mojem stručnom stožeru i prijateljima koji su bili uz mene. Ovo je možda bio moj najteži turnir u karijeri. 10 godina nakon što sam osvojio PRIDE-ov Grand Prix stigao je ovaj naslov. Što još da kažem osim da vas volim. Godinama ću pamtiti ovaj trenutak”, rekao je Mirko nakon meča.

“Ovu pobjedu posvećujem svom sinu Ivanu koji će uskoro napuniti 14 godina”.

Filipović je 20 godina nakon ulaska u profesionalne vode borilačkog sporta i 10 nakon osvajanja PRIDE-a uzeo naslov nakon kojeg se mirovina čini još prilično daleko, piše Dnevnik.hr.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.