U Konjicu otvoren drugi dio Državnog prvenstva BiH u kick boksu

Ostali sportovi 21. maj. 202214:32
Podijeli:
Izvor: Grad Konjic

U Konjicu se danas održava drugi dio Državnog prvenstva Bosne i Hercegovine u kick boksu koje je otvorio gradonačelnik Konjica Osman Ćatić.

Gradonačelnik je kazao kako je ponosan na činjenicu da je Klub borilačkih sportova Balkan svojim dugogodišnjim radom i izuzetnim rezultatima, koje postižu mladi konjički sportisti – kik bokseri, zaslužio da upravo Grad Konjic bude domaćin današnje velike smotre sporta, mladosti i sportista.

“Poštovani sportisti, gledajući sve vas u ovim trenucima i diveći se vašim uspjesima i rezultatima, želim da aktivno bavljenje sportom, zdrav život, rekreacija, odmjeravanje snaga na takmičenjima poput ovog, budu aktivnosti koje će i u budućnosti privlačiti sve veći broj Bosanaca i Hercegovaca, koji će u svom svakodnevnom životu znati cijeniti i koristiti benefite koje sport sa sobom nosi. Organizatoru čestitam na uspješnoj organizaciji, uz poruku da ćemo se i dalje truditi biti podrška svim lijepim pričama u našem gradu, kao što je ova. Svim takmičarima želim mnogo uspjeha. Neka pobjede najbolji i uživajte u Konjicu”, poručio je gradonačelnik Ćatić.

U takmičenju koje se održava u Sportskoj dvorani Konjic učestvuje 200 takmičara iz 43 kluba koji okupljaju bosanskohercegovačke kick boksere, saopćeno je iz Grada Konjica.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar