Bliži se ITF turnir u Kiseljaku, nagradni fond 25 hiljada dolara

Tenis 24. maj. 202215:07
Podijeli:
Izvor: ITF Kiseljak

Kiseljak se sprema za novo izdanje ITF-ovog turnira "Kiseljak Open", jednog od najjačih teniskih turnira u Bosni i Hercegovini.

Turnir koji se više od 20 godina igra u Kiseljak od toga zadnjih desetak pod okriljem Međunarodne teniske asocijacije (ITF) te boduje za ATP listu ima ukupan nagradni fond od 25 000 američkih dolara.

Svečano otvorenje je planirano za petak dok turnir službeno počinje u nedjelju, 29.svibnja i traje do nedjelje 5.lipnja.

Organizator, Teniski klub Elliptic iz Kiseljaka na čelu sa vlasnikom i direktorom turnira Robertom Biletićem i ove godine očekuje desetine igrača iz cijeloga svijeta. U kvalifikacijskom dijelu će nastupiti 48 igrača a glavni žrijeb u kojem mjesta ima za 32 tenisera počinje 31. maja. Naravno, i ove će se godine paralelno održavati i natjecanje u parovima.

Publika je dobrodošla na svima mečevima, ulaz je besplatan.

Podsjećamo, Brazilac Matheus Pucinelli de Almeida pobjednik je prošlogodišnjeg turnira te je pehar ponovno otišao za Južnu Ameriku, nakon što je 2019. turnir osvojio Argentinac Francisco Cerundolo.

Zbog pandemije, turnir službeno nije održan 2020. godine no održan je egzibicijski turnir sa sudjelovanjem Davis cup reprezentativcima Bosne i Hercegovine.

Turnir koji se više od 20 godina igra u Kiseljak od toga zadnjih desetak pod okriljem Međunarodne teniske asocijacije (ITF) te boduje za ATP ljestvicu ima ukupan nagradni fond od 25 000 američkih dolara.

Svečano otvorenje je planirano za petak dok turnir službeno počinje u nedjelju, 29. maja i traje do nedjelje 5. juna.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

 

Komentari

Vaš komentar