"Vanzemaljci su napravili prvi aerodrom prije 7.000 godina"

Svijet 05. okt 201621:37 > 21:41
Izvor: Facebook

"Vanzemaljci su izgradili prvi aerodrom prije 7.000 godina". Da, ova izjava je stvarna, a kazao ju je Kazem Finjan, irački ministar transporta.

On je dodao da su vanzemaljci izgradili prvi aerodrom upravo na Srednjem istoku, i koristili su ga za međuplanetarne misije.

Tokom press konferencije čiji je fokus bio na modernim konsturkcijama aerodroma Dhi Qar u južnom dijelu Iraka, Finjan je kazao da je svemirski brod lansiran sa istog prostora 5.000 godina prije Krista, pomoću kojeg je otkriven Pluton i mitska planeta Nibiru.

“Prvi aerodrom na planeti je uspostavljen upravo ovdje, 5.000 godina prije krista. Ovdje se nalazi najsigurniji prostor za prizemljenje letjelice zbog vremenskih prilika. Kada su Sumeri došli na ovu zemlju – bili su svjesni da su izabrani za letove na druge planete”, kazao je irački ministar.

On je ubijeđen da ima i dokaze za ove teorije.

“Pozivam sve one koji sumnjaju u moje izjave da pročitaju knjige velikog sumerskog historičara Zecharia Stchina, ili knjige Samuela Kramera uključujući i oni ‘Historija počinje u Sumeru’, koja govori o prvom aerodromu koji je napravljen na Zemlji ovdje na Naciriji”, nastavio je.

Pogledajte video.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.

https://youtube.com/watch?v=lK8yr3h_U4Y