Majka ubice iz Teksasa: Oprostite mom sinu, imao je svoje razloge

Svijet 27. maj. 202222:23
Podijeli:
Izvor: Youtube

Majka Salvadora Ramosa, tinejdžera koji je u Osnovnoj školi Robb u Teksasu ubio 19 učenika i dvije učiteljice, molila je za oprost svom sinu. Adriana Martínez Reyes, čiji je sin u vremenskom periodu od nekoliko dana kupio dvije puške i ogromnu količine municije te ubio 21 osobu, dala je izjavu za medije.

“Nemam riječi. Ne znam što je mislio. Imao je svoje razloge zašto je učinio to što je učinio. Molim vas, ne osuđujte ga. Ja samo molim da mi oproste nedužna djeca koja su stradala”, rekla je njegova majka.

Masakr u osnovnoj školi u Teksasu: Ubijeno 19 djece i dvoje odraslih

Vlasti kažu da nije imao kriminalnu povijest, senator se ne slaže. Reyes je bila previše uznemirena da bi raspravljala o razlozima koji stoje iza odluke njezina sina da upuca svoju baku i nakon toga počini masakr u obližnjoj osnovnoj školi.

Podsjetimo, republikanski senator iz Teksasa Tony Gonzales izjavio je danas da je masovni ubojica Salvador Ramos uhićen prije četiri godine nakon što je “rekao ljudima da planira pucati u školi kada navrši 18 godina”.

“Ubojica je uhićen prije nekoliko godina, prije četiri godine, jer je imao ovaj plan i rekao – kad budem apsolvent 2022. godine, pucat ću u školu”, rekao je Gonzales za Fox News. Važno je istaknuti da su vlasti ranije rekle da Ramos nije imao kriminalnu povijest.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar