Na ruskoj državnoj televiziji Ukrajince nazivaju hordom, prije su ih ismijavali

Svijet 11. sep 202216:26
Izvor: Screenshot/ Twitter

Ruska propagandna kampanja počela se urušavati otkako je rasti počela ukrajinska protuofanziva. Glavni propagandisti Kremlja naglo su promijenili retoriku i sada ukrajinsku vojsku nazivaju "ogromnom hordom", "naoružanom najboljim zapadnim oružjem i stručnjacima", dok su ih ranije ismijavali.

Tome najbolje svjedoče scene s ruske državne televizije. Glavni Putinov propagandist Vladimir Solovjov pojavio se u srijedu u emisiji Full Contact u vidno lošem fizičkom stanju, s modricama na licu.

“Zabrinut sam. Naravno da želimo da naši dečki razbiju drugu stranu i napreduju, ali život tako ne funkcionira”, rekao je dok je zvučao utučeno.

Mihail Onufrienko, vojni stručnjak i čest gost u Solovjovljevoj emisiji, više ne spominje “specijalnu vojnu operaciju”. “Ovo je težak rat, veliki rat, svijet nije vidio ratove ovakvih razmjera od Drugog svjetskog rata. Paniku ne raspiruje ukrajinska strana, kijevski režim ili Zapad, već naši patriotski kanali. Objektivno govoreći, ovo je najuspješniji napredak hunte od 24. veljače. Očito nemamo dovoljno trupa da ih obuzdamo”, žalio se.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar