Otvoren upisni rok na ITAcademy: Postanite IT stručnjak

Tehnologija 25. feb 201912:49 > 12:54
Podijeli:
Izvor: IT Academy

Da li ste znali da vas od odlično plaćenog posla IT stručnjaka dijeli manje od 12 mjeseci školovanja čak iako ste apsolutni početnik? Postanite web dizajner, PHP ili Java programer uz najsavremenije programe školovanja na ITAcademy, koji se održavaju u moderno opremljenim računarskim laboratorijama.

Prijave za nove grupe polaznika na ovim smjerovima su u toku, a s obzirom na to da je broj slobodnih mjesta ograničen, samo najbrži među vama imaće priliku da steknu praktično znanje i vještine direktno od stručnih predavača, programera i dizajnera sa velikim iskustvom.  

Moderne računarske laboratorije za najsavremenije vještine

Prostorije ITAcademy u kojima se održava nastava opremljene su po najsavremenijim svjetskim trendovima. Bez obzira na to za koji program školovanja se odlučite, radićete na računarima posljednje generacije, jer samo u takvim uslovima možete steći praktične vještine koje se traže na tržištu. Uz pomoć mentora vrlo brzo ćete naučiti da kreirate atraktivne web stranice ili da pišete kodove u programskim jezicima PHP i Java.

Uložite 12 mjeseci u sebe i svoju uspješnu IT karijeru

Započnite jednogodišnje školovanje za najtraženije IT pozicije po specijalnim uslovima. Snižene cijene školarine važe samo do kraja mjeseca.

U okviru ITAcademy djeluje Centar za razvoj karijere. Ovaj centar trenutno okuplja preko 300 partnerskih kompanija koje nude priliku za praksu i zaposlenje polaznicima ITAcademy još u toku školovanja. Neki od polaznika ITAcademy odlučili su podijeliti vlastite uspjehe i utiske sa vama.

Naučite Java programiranje i steknite međunarodni Oracle certifikat

„Za 2 semestra kompletnije ćete savladati Java programiranje nego za 4 godine na prosječnom računarskom fakultetu. Nakon završetka ovog programa moći ćete da obezbijedite prestižni certifikat polaganjem ispita iz Java programiranja i steknete stručna Oracle zvanja” – navode iz ITAcademy.

Izvor : IT Academy

Steknite napredna znanja za dizajniranje web stranica

Pravit ćete web prezentacije, kao i dinamičke animirane sajtove. Uz to, upoznat ćete se sa naprednim korištenjem HTML jezika, CSS stilova, JavaScript koda, Photoshopa… Cilj programa je da vas osposobi da samostalno izrađujete atraktivne web stranice, kao i da steknete međunarodno poznati Adobe certifikat.

Savladajte vještine koje posjeduju certificirani Zend PHP stručnjaci

Naučite najtraženiji i najpopularniji programski jezik za izradu dinamičkih web sajtova i web aplikacija za manje od godinu dana. Steknite najprestižniji svjetski certifikat u oblasti PHP programiranja i ovladajte naprednim znanjima koja ćete vrlo brzo moći da primijenite u praksi.

Prijavite se na vrijeme i iskoristite promotivne cijene. Broj mjesta je ograničen

Zbog visoke prostorne i tehničke zahtjevnosti koju tradicionalna nastava implicira, broj ljudi koji će moći da se prijave je strogo ograničen.

Upis po sniženim cijenama traje do kraja mjeseca, međutim, privilegiju da učite direktno od najuglednijih predavača ITAcademy imat ćete samo ako budete među najbržima.

Prijaviti se možete preko web stranice Prijava ili lično – u centru ITAcademy na Pofalićima, gdje vas očekuju ljubazni konsultanti koji će vas uputiti u sve potrebne informacije za početak vaše uspješne IT karijere.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagrami UŽIVO na ovom linku.