Facebook i Instagram opet ne rade, korisnici diljem svijeta prijavljuju probleme

Tehnologija 11. jun 201922:07 > 22:24
Podijeli:
Izvor: Downdetector screenshot

Problemi su počeli tijekom večeri, ali korisnici diljem svijeta već nekoliko dana nailaze na poteškoće. Poteškoće sa radom ovih društvenih mreža osjetili su i korisnici u Bosni i Hercegovini.

Facebook je opet u problemima. Točnije, korisnici diljem svijeta prijavljuju probleme s korištenjem Facebooka, aplikacije i objavljivanjem na poslovnim stranicama.

Prema DownDetectoru, problemi su najizraženiji u SAD-u i zapadnoj Europi, ali i korisnici u Hrvatskoj imaju problema s korištenjem aplikacije i objavom na poslovnim stranicama, prenosi Zimo.hr.

Već poslovično, na službenim Facebookovim stranicama nema govora o bilo kakvim problemima, ali su zato korisnici veoma glasni na Twitteru.

Korisnici prijavljuju i probleme na još jednom Facebookovom servisu – Instagramu. No za sad su ti problemi ograničeni većinom na Europu. 

Neki korisnici imaj problema i s WhatsAppom, poglavito s računalnom inačicom. Naime, nakon što su započeli s ažuriranjem, više ne mogu prekinuti ažuriranje niti pokrenuti samu aplikaciju na računalu.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad