Facebook bi uskoro trebao dodati titlove na priče

Tehnologija 30. mar 202111:51 > 11:52
Podijeli:
Izvor: Ilustracija

Na Twitteru je procurila informacija o novoj zanačajki koju Facebook uskoro planira uvesti. Radi se automatskim titlovima koje će biti moguće dodati u priče.

Ako volite provoditi vrijeme gledajući Facebook priče, vjerojatno ste se zatekli kako ih pokušavate gledati na javnom mjestu bez slušalica i mučite se. Ti bi dani mogli uskoro završiti, jer Facebook radi na automatskim titlovima za priče.

Facebook ovime želi povećati dostupnost priča, a automatsko postavljanje titlova samo je jedan od načina na koji se tvrtka može obratiti onima koji iz nekog razloga ne čuju sadržaj.

Facebook još nije službeno najavio značajku, ali informacije u procurile. Alessandro Paluzzi, leaker je koji je objavio na Twitteru njihovu novu značajku. Nedavno ju je otkrio u svojim pričama.

Iako je još rano govoriti, sudeći po Paluzzijevoj objavi, nova značajka već sada dobro funkcionira. Ne samo da se titlovi prikazuju na moderan način, već se čini da ih možete premjestiti kamo god želite kako biste videozapis mogli gledati onako kako želite.

Budući da ova značajka još nije službeno najavljena, vrlo je teško reći kada će biti objavljena u javnosti. Osim titlova, novost je i da se Facebook pričama na mobitelima može dodati glazba, baš kao i na Instagramu.

Komentari

Vaš komentar